top of page

Marloes

Pranic Healer

Foto Marloes_edited.jpg

Pranic Healing tijdens jouw Nutritional Healing voor een nog diepere heling

Alles is energie (ook wel prana genoemd). Je gedachten, je emoties, je voeding, de bomen en planten, alles in en om je heen. Zichtbaar en onzichtbaar. Wanneer de energie stroomt kun je dat voelen. Je voelt je bijvoorbeeld fijn op een plek of vol energie. Wanneer de energie niet goed stroomt zorgt dit voor blokkades en wanneer die blokkades er te lang blijven zitten en niet opgeschoond worden, kan dit voor klachten zorgen. Fysieke of psychische klachten. Dit opschonen kan je lichaam in principe zelf, maar wanneer je het te lang belast of vervuild kan het te veel worden en kunnen klachten ontstaan.

Pranic healing (energie healing) ondersteunt bij het proces om weer te helen. Het versterkt het zelfhelende vermogen van je lichaam. Alles draait hierbij om het reinigen en vitaliseren van je energetische lichaam. Je energetische en fysieke lichaam zijn met elkaar verbonden. Net als dat je fysieke lichaam direct in verbinding staat met je mentale welzijn. Alles is met elkaar verbonden en heeft invloed op elkaar.

 

Mijn naam is Marloes en een aantal jaar geleden ben ik in contact gekomen met Pranic Healing. Dit vond ik zo bijzonder dat ik het zelf ben gaan leren en inmiddels verschillende trainingen heb gevolgd en sessies geef. Naast dat ik een enorme interesse en hang voel naar het energetische, niet zichtbare, niet (direct) verklaarbare ben ik ook een behoorlijk ‘hoofd’ mens. Ik wil dingen begrijpen, verklaren. Dit zorgt dus nog wel eens voor conflict, maar ook een bepaalde nuchterheid en de drang dingen te onderzoeken. Ik stel me open voor het onverklaarbare, ben er ontzettend nieuwsgierig naar, maar neem dingen niet klakkeloos aan. Ik ben van het zelf ervaren in plaats geloven. Als je iets hoort, ziet of leest en je vindt het interessant, ervaar het. Stel jezelf helemaal open, duik erin en ervaar wat jij er zelf van vindt. Net als bij deze Nutritional healing te ervaren wat (andere) voeding, een ander voedingspatroon en de self care opdrachten met en voor je doen.

Dus denk/voel jij bij het lezen over Pranic Healing, “he interessant, dit spreekt mij aan”, geef je op voor een healing sessie tijdens deze Nutritional Healing. Het ondersteunt je in het helende proces op energetisch niveau. Voor een nog diepere heling en integratie van je proces.

Hoe werkt het?

Vooraf bellen we met elkaar, zodat ik kan horen wat ik voor je kan betekenen, zo nodig nog wat uitleg te geven en we de sessie openen. De healing vindt plaats op afstand, dus je ontvangt de healing vanuit je eigen comfortabele home.

Na de healing hebben we contact om het af te sluiten.

Ja dit wil ik!

Neem contact met me op, dan plannen we een afspraak in.

Wil je eerst nog meer info, kun je me ook altijd mailen of neem een kijkje op mijn website.

Email: marloes@blijf-bewust.nl

Website: blijf-bewust.nl

Prijs: €85,-

bottom of page