top of page

Awareness Activator &

Women’s Health Coach

Hoi, ik ben Audrey Donders, awareness activator & women’s health coach

Mijn twee crazy maar lieve dochters (9 & 11 jaar) zij zijn mijn grootste inspiratiebronnen in mijn werk. Mijn missie is om jonge meiden en volwassen vrouwen bewust te maken van hun lichaam op het gebied van menstruatie en seksualiteit. 

Pas tijdens mijn zwangerschap ben ik mijn vrouwelijke kant gaan ontdekken…

Opgegroeid als ‘one of the guys’, in mijn beleving was ik misschien niet het mooiste, maar wel het stoerste meisje van de klas! Natuurlijk wist ik dat ik een vrouw was, maar ik was me niet bewust van dat ik afgesloten was van mijn vrouwelijkheid, mijn sensualiteit, mijn vrouwelijke kracht centrum.

Ik was zwanger van een meisje! Stil was ik ervan, ik wist niet goed wat ik met een meisje moest. 

Dit wilde ik aanschouwen, ontdekken, want als ik niet die verantwoordelijkheid neem, hoe kan ik mijn dochter(s) dan leren om vanuit hun vrouwelijke super powers te leven? Het is ons niet geleerd en dat wil ik wel, voor alle dochters op de wereld.

audrey donders

Hoe gaat het bij jou onder de gordel?

Als women ´s health coach, coach ik (jonge) vrouwen op het gebied van lifestyle, menstruatie klachten, chronische ziekte, auto immuunziekte en seksualiteit. In mijn coaching gaat het niet om een quick fix, ik ga de verbinding met je aan door onverdeelde aandacht voor jouw proces. Met een flinke dosis humor, een nuchtere kijk op het leven en een voorliefde voor spiritualiteit, ga ik als kundige, speels, liefdevolle en betrokken coach graag met jou mee op ‘your road to selfcare, love and healing’.

Begin 2019 ben ik met mijn gezin naar het zuidwesten van Portugal verhuist.

Als ik niet studeer, vrouwen coach of klets over seksualiteit, sta ik met passie in de keuken om lekkere gerechten te maken, lees ik een boek op het strand of maak ik mijn hoofd leeg door te surfen in de Atlantische Oceaan. 

 

Een aantal jaar geleden ben ik de vrouwelijke vorm van Ayurveda gaan studeren bij The Shakti School - Ayurveda & Tantra. De meest fantastische docenten in het vak hebben mijn geïnspireerd en die kennis deel ik met jou!

 

Mijn Geen Pussy Missie

Mijn geen pussy missie: een generatie jonge meiden veranderen in zelfverzekerde, gelukkige en bewuste vrouwen – ook ónder de gordel. Het is tijd dat elke vrouw weet wat er zich onder de gordel precies (af)speelt. Want op school leren we namelijk wel wat de vagina en de clitoris is, maar niet hoe we ze moeten gebruiken. Als we meer gaan spelen en onze kennis en bewustzijn van onze vrouwelijkheid versterken, versterken we ook de rol van de vrouw in de maatschappij. Yes, we are powerful & invincible!

 

Genoeg over mij, wie ben jij?

AD_driehoekjes_9.png
bottom of page